Toimitusehdot

Toimitusehdot

Voimassa 24.12.2020 alkaen.

Verkkokauppa

Motorsportcoatings myy tuotteita yksityishenkilöille Suomessa. Tuotteidemme hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaus

Tilaus tehdään käyttämällä verkkokaupan ostoskoria. Käsittelemme asiakastiedot luottamuksellisesti, tietoja käytetään tilauksen toimitukseen tai mahdollisten epäselvyyksien selvittämiseen. Asiakas on edellytetty tutustumaan ja sitoutumaan voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen

Verkkokaupan maksujenvälityksen toteuttaa Checkout Finland Oy (y-tunnus 2196606-6) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Kaikessa tiedonsiirrossa ja rahaliikenteessä käytetään SSL-salausta. Ongelmatilanteiden ilmaantuessa otathan yhteyttä ensin verkkokauppaan.

Maksutavat:

Pankkimaksut

Tilauksesi toimituskulut näet valittuasi maksu- ja toimitustavan. Toimitamme tilaukset kirjattuna (esim. postipaketit) tai kirjaamattomana toimituksena. Kirjattuja lähetyksiä voi seurata lähetystunnuksella.

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 3-5 päivää, custom-tuotteiden toimitusaika-arvio on 2-4 viikkoa. Tarkemmat ajat ilmoitetaan tuotevaihtoehtojen yhteydessä. Emme vastaa ylivoimaisten esteiden aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista haitoista. Poikkeuksista ilmoitetaan verkkokaupan etusivulla.

 

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilaus tai osa tilauksesta 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Palautusasioissa ota yhteyttä osoitteeseen motorsportcoatings@gmail.com. Liitä palautukseen mukaan asiakasnumerosi ja yhteystietosi. Maksun palautus tehdään aina käytetylle maksutavalle ja palautuksista aiheutuvista kustannuksista vastaa kauppias.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa vaihto- ja palautusehdoissa mainituille tahoille. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.